Kvittering i 88:e minuten av Lundin när IFK Tuna räddade poäng mot Hjorted/Totebo

Det såg länge mörkt ut för IFK Tuna i mötet med Hjorted/Totebo, som ledde med 0-1 i slutet av matchen i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll på Tunhamra.

IFK Tuna spelade lika mot Hjorted/Totebo

Fotboll2024-05-03 21:08

Men i 88:e minuten slog Eddie Lundin till och räddade en poäng för IFK Tuna. Det blev oavgjort, 1-1 (0-1), i matchen på fredagen.

Gästande Hjorted/Totebo startade matchen bäst och tog ledningen. Tom Nilsson slog till, redan i 20:e minuten. Kvitteringen kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Eddie Lundin slog till och gjorde mål för IFK Tuna. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

IFK Tuna har nu fyra poäng efter tre spelade matcher, medan Hjorted/Totebo har tio poäng efter fyra matcher.

IFK Tuna möter Fågelfors i nästa match borta fredag 10 maj 19.00. Hjorted/Totebo möter samma dag Ariel hemma.