Jag är stolt över att tillhöra Jimmie Åkessons "puttinuttparti"!

Ja du Per, om du är påläst eller inte, kan inte jag bedöma, eftersom jag inte känner dig, men jag ska bemöta dig den här gången. Har du fler frågor, är du välkommen att ringa vår partitelefon. Jag lovar att vi ska göra allt för att besvara dina frågor.

Från läsekretsen2016-10-28 12:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Jag är mycket medveten och påläst om SD:s bakgrund och när Åkesson gick med i partiet och jag vet också att eventuella olämpliga personer uteslöts omgående. Jag är också mycket medveten om S bruna historia, en historia som SD inte kommer i närheten av.

1938 framkom det önskemål om att "judar" skulle få J stämplat i passet som var 3 cm stort så inte den svenska gränspolisen skulle missa att det var judar. Stefan Löfven blev medlem i S 1970 , under den tid då tvångssteriliseringar pågick, som var på order av Socialdemokraterna. Detta är förstås historia nu och ingenting som Löfven kan ställa till ansvar för, lika lite som Jimmie Åkesson kan.

Att du själv inte gillar SD har jag förstått för länge sedan, men det gör inget ska du veta. Vi gillar olika. Hur skulle det annars se ut? Du skriver även om en gråtmild Jimmie Åkesson men jag tror att du i ren frustration och ilska blandat ihop vår partiledare med Jonas Sjöstedt och det klandrar jag dig inte för. Det är lätt hänt när man är arg och man inte gillar ett parti.

Däremot har jag fått lära mig, på de olika konferenser ihop med sverigevänner vi varit på, att aldrig skriva i vredesmod eller ilska, vilket är ett bra tips för utomstående. Skillnaden mellan vår Jimmie och herr Löfven är att Jimmie Åkesson står med bägge fötterna på jorden, vill debattera och prata politik, medan Löfven, vid varje debatt ingenting har att komma med förutom att upprepa vilka nazistiska rötter SD har och att de är rasister. Det är väl inte detta politik går ut på?

Åkesson har bett, flertal gånger, att Stefan Löfven ska kliva ur sandlådan, vilket han tydligen har mycket svårt för. Vid förra debatten i programmet Agenda stod Löfven öppet och ljög om SD, ett uttalande som han blev anmäld till KU för, som så många gånger förr. Enligt regeringsformen ska ett statsråd förhålla sig till krav på saklighet för att upprätta allmänhetens förtroende. Anser du att det är korrekt som Sveriges chef, att stå och ljuga, ja då är det ditt val.

Inför valet 2014, lovades en massa vallöften. Hur många infriades?, Svar: knappt några. Tvärtom, fordonskatt, bensin och diesel höjdes för att bara nämna några. Så många brutna vallöften har jag inte varit med om tidigare.

Vi har en historiskt svag regering med en statsminister som inte kan styra och leda vårt land. Nu senast när han var i Saudiarabien skulle han ta upp bl.a. mänskliga rättigheter och kvinnors villkor på arbetsmarknaden. Gjorde han det? Nej han jämförde Saudiarabien med Sverige och att vi har liknande förhållanden här. Hur kan en statsminister åka till ett diktaturland och inte våga ta upp det han åkte för utan istället jämföra med Sverige? För detta är han återigen KU-anmäld. Men du kanske tycker att det är en korrekt jämförelse?

På en punkt är vi fullständigt samspelta. Vi är det enda parti som är realister. Vi ser sanningen och törs öppet skriva och debattera om detta. Vi gömmer oss inte bakom någon slags bubbla. Inget hysh-hysh hos SD inte. Sen är det ju så att de förslag som SD lagt fram i riksdagen har ju vartenda parti tagit som sitt eget, som t.ex. gränskontroll och åldersbestämning. Man kan ju undra hur många rasister det sitter där?

Men det allra ljuvligaste och bästa är att när SD får påhopp ökar vi markant och detta gäller både i hela riket och kommunal nivå. Enligt vissa opinionsundersökningar är SD nu tredje största parti, medan vissa undersökningar visar att vi är det största och allt pekar på att vid valet 2018 har SD fått så många röster att det inte går längre att hålla partiet ute i kylan utan man är tvungen att öppna dörren och låta SD kliva in i stugvärmen.

Och du Per.B, går vi ännu längre fram i tiden till valet 2022 så visar en del prognoser, om det fortsätter i den här takten, att vår älskade Jimmie Åkesson har stor chans till att kandidera som statsminister och då har vi dig och många andra att tacka för detta. Det svider nog hos en del att få läsa detta men det är så verkligheten ser ut vare sig ni vill eller inte.

Nu tackar jag för mig och du ska veta att jag är stolt över att tillhöra Jimmie Åkessons "puttinuttparti"

Läs mer om