Hon ger upp företaget: "Inte värt det"

Hon ångrar inte sitt försök, men nu går det inte längre. Louise Lundström ger upp sin dröm om att driva catering. "Det går inte att satsa så mycket av sin tid, och inte få ut någon direkt lön".

Louise Lundström har hela tiden haft mycket att göra och hon ångrar inte att hon tog chansen att starta eget. Men nu ger hon upp sin dröm.

Louise Lundström har hela tiden haft mycket att göra och hon ångrar inte att hon tog chansen att starta eget. Men nu ger hon upp sin dröm.

Foto: Charlotte Madestam

Hultsfred2018-10-10 20:00

Det har inte varit brist på vare sig kunder eller uppdrag. Tvärt om har det hela tiden funnits att göra, sedan Lollos Catering startade för åtta månader sedan. Men, Louise Lundström har blivit varse att det inte går att ta ut så höga priser som behövs på en så här liten ort, för att täcka kostnaderna.

– Det är inte värt det, särskilt inte som jag har en familj att tänka på. Så nu har jag bestämt mig, jag avvecklar tyvärr mitt företag lagom till årets slut. Julborden kommer sätta punkt för verksamheten.

På Facebook går hon ut och tackar alla som gjort hennes dröm till verklighet. Och hon ångrar inte att hon tog över efter Caroline Jäderup, när kollegan bestämde sig för att prioritera familjen.

– Jag tog chansen och slipper leva med frågan hur det hade blivit. Jag har kunnat göra det jag brinner för och jag hoppas verkligen att jag kan komma igen i framtiden. Kanske på ett större ställe, eller mer centralt. Förhoppningsvis med bättre startkapital, så jag kan marknadsföra mig bättre.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!