Klart: TV4 följer bondens jakt på kärlek

Nu står det klart. TV4 har följt skogsbonden Per Solbergs jakt på kärleken på hans gård utanför Vena. "Det är prima liv, måste jag säga," hälsar han.

Vardagen har infunnit sig igen. Nu ser Per Solberg med spänning fram emot att TV-programmen ska börja visas. Onsdagen den 26 september är det premiär.

Vardagen har infunnit sig igen. Nu ser Per Solberg med spänning fram emot att TV-programmen ska börja visas. Onsdagen den 26 september är det premiär.

Foto: Charlotte Madestam

Främsteby2018-09-17 18:00

I våras avslöjades att 33-årige Per Solberg från Främsteby valts ut att medverka i tittarsuccén Bonde söker fru. Som en av åtta bönder att söka kärleken på ett något annorlunda sätt – inför miljontals TV-tittare.

Nu har TV4 släppt att Per Solberg är en av de fyra som får komma till Sundbyholms slott för speeddating och som TV4 följer med hem till gården.

– Verkligen jätteroligt att de valde att följa mig hela vägen, säger Per Solberg. Av förklarliga skäl har det varit en väldigt speciell sommar. Med den värme som var kunde jag inte göra mycket i skogen, utan kunde gå in i inspelningen och den bubbla som uppstår, när man är med i något sådant här, helhjärtat.

Per Solberg får inte avslöja hur det gått, om han hittar kärleken i programmet. Men den trailer som TV4 släppt från Sundbyholm avslöjar att han blir riktigt exalterad efter särskilt en speeddating.

– Ha ha, ja man blir ju lite uppspelt när man går in i något med förhoppningen att finna kärleken och någon väcker ett intresse hos en. Och uppenbarligen gjorde det det, tillägger han.

Det var Per Solbergs svägerska Emma Nyberg som skickade in ansökan till programmet och hon tycker det är helt fantastiskt att han får den här chansen.

– Jättekul, jag vill ju att han ska träffa någon och att det ska bli bra. Det kommer bli jätteroligt att följa allt på TV.

Har du själv fått träffa tjejerna?

– Ja, det har jag. Det är fantastiska tjejer allihop, säger hon.

Clara Tengbom är exekutiv producent för Bonde söker fru och hon är också förväntansfull inför årets säsong, den 13:de i ordningen, som har premiär på onsdag den 26 september.

– Jag tror att jag talar för både mig själv och tittarna när jag säger att vi är otroligt spända på att få följa Per och de andra böndernas kärleksäventyr. Vi eftersträvar alltid att maximera möjligheter till kärlek och med allt som händer blir varje säsong helt unik. Jag vill såklart inte spoila något redan nu med hänsyn till våra trogna tittare, så hur just Pers resa utvecklar sig får man helt enkelt bänka sig i TV-soffan för att ta del av.

Varje vecka fram till jul kommer tittarna att få följa Per Solbergs jakt på kärleken.
Varje vecka fram till jul kommer tittarna att få följa Per Solbergs jakt på kärleken.

Så här presenterades Per Solberg i TV4: Per hoppas på att träffa den stora kärleken, han söker en lättsam och glad tjej som gillar spontana påhitt och att hitta på nya saker. Han beskriver sig själv som glad, ärlig och omtänksam. Musiken är ett stort intresse och på fritiden går han gärna på konsert. Per spelar även fiol på olika tillställningar, helst spelar han irländsk musik.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!