Vår val-rörelse pågår jämt

Politik2018-06-24 10:40
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Knappt tre månader kvar till valet är större delen av Sveriges massmedia fullt av politikermaterial. Det är synd att politiker beter sig på detta sätt. Våra väljare hoppar över dessa artiklar i alltför stor utsträckning beroende på trötthet vid överexponering och det är synd eftersom artiklarna kan innehålla något matnyttigt.

Efter föregående val startade vi vår valrörelse dagen därpå inför valet 2018 med motioner, interpellationer och massmediala debatter. Det fanns partier som frågade om vi hade startat valrörelsen och vid ett jakande svar blev man skrattad åt. Däremot fick vi ofta bekräftelse av våra väljare att vi hade bra förslag. Vi kommer inte höja vårt tempo inför valet utan fortsätter i samma lugna metodiska valrörelse ända in i mål den 9/9. Historien kommer att visa om vi hade fel eller rätt.

Tittar man över hela mandatperioden ligger vi bäst till med antal förslag och debatter med tanke på vårt antal mandat i fullmäktige. Blir vi fler efter valet kommer detta även att visa sig under nästa mandatperiod.

Vi tror inte på en kort valrörelse utan på att politiker ska vara aktiva under hela mandatperioden.

Läs mer om