John Late går som klockan

David Wall är Västevikskillen som vågar leva ut sina drömmar. Som 27-åring driver han ett eget produktionsbolag och har lanserat ett nytt klockmärke "John Late". Den som vågar vinner oftast, "John Late" håller på att bli ett stort namn i klockvärlden.

Före detta Idoldeltagaren Mollie Lindén är med i lanseringen av John Lates damkollektion.

Före detta Idoldeltagaren Mollie Lindén är med i lanseringen av John Lates damkollektion.

Foto: Privat

Västervik2018-07-26 19:00

Efter några års studier utomlands och i Göteborg startade David Wall ett eget produktionsbolag, han gör filmer och fotojobb som frilans år olika medier. Under en tid i London började han designa en egen klocka, något som visade sig lyckosamt. Klockmärket heter "John Late" och bygger på en fiktiv person, med egenskaper som förhoppningsvis speglar varje kund.

– ­Han är en gentleman och en livsnjutare, en person som tar vara på dagen. John Late väntar inte, han lever här och nu, berättar David Wall.

Alla filmer och material runt lanseringen av märket har David Wall själv producerat. Det finns en känsla av stora världen, snabba bilar, lite James Bond runt John Late, som i berättelsen ändå kommer från Västervik.

Till våren lanserade David Wall en ny kollektion med klockarmband i somriga färger som går lätt att byta och efterfrågan har ökat lavinartat.

– Det exploderade i maj, jag hade inte väntat mig att sälja så många klockor, berättar David Wall. Som hjälp i lanseringen har han haft förra Idoldeltagaren Mollie Lindén från Oskarshamn som också är en privat vän.

– Vi fick bra kontakt och jag känner att hon är en så genuin person, så hon får vara ansiktet utåt för damkollektionen. Foton på Mollie Lindén, som nu mera har tagit artistnamnet Mollie Minott är tagna runt Slottsholmen i Västervik.

David Walls klockmärke "John Late" har utvecklats mycket positivt.
David Walls klockmärke "John Late" har utvecklats mycket positivt.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!