Tim kan bli Årets företagare i länet

Tim Larsson utsågs i höstas till Årets företagare på Tjustgalan. På tisdag åker han till Kalmar för att tävla mot övriga pristagare i Kalmar län. "Det känns bli väldigt kul och spännande", säger han.

Tim Larsson tackade sina medarbetare under sitt tal på Tjustgalan.

Tim Larsson tackade sina medarbetare under sitt tal på Tjustgalan.

Foto: Arkiv

Västervik2018-05-18 17:02

Tim Larsson startade bilverkstaden TL Motor AB 2010. Verksamheten reparerar och server flera olika fordonstyper. Företaget har under de senaste åren utökat och nu riktar sig verkstaden till mer eller mindre alla typer av bilmärken.

Under höstens Tjustgala vann Tim Larsson det prestigefyllda priset Årets Företagare. I och med vinsten tävlar han nu om att bli Årets Företagare i Kalmar län, ett pris som utses av organisationen Företagarna den 22 maj i Kalmar.

– Det känns väldigt kul och spännande. Någon nervositet inför prisutdelningen känner jag inte, säger Tim Larsson.

Hur går tankarna inför prisutdelningen?

– Det är väldigt många bra företagare från hela länet som är nominerade, så mina chanser är nog inte så stora. Det är vad jag tror iallafall, men om jag vinner skulle det vara himla roligt.

Kriterierna för att vinna priset är att man haft god lönsamhet, saknar betalningsanmärkningar, samt är en god förebild och ambassadör för andra företagare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!