Kenneth Boberg tillbaka Stadshotellet

Kenneth Boberg är tillbaka på Stadshotellet i Vimmerby. En glädjande nyhet för många då han skaffade sig många vänner under sin tidigare sejour som varade mellan 1986-1999.

Kenneth Boberg tillsammans med Joakim Carlqvist VD och ägare av Vimmerby Stadshotell.

Kenneth Boberg tillsammans med Joakim Carlqvist VD och ägare av Vimmerby Stadshotell.

Foto: Bertil Andersson

Vimmerby2018-06-04 06:00

Hur länge det blir den här gången återstår att se då det i ett första skede är en tjänst som konsult för att styra upp verksamheten och dela med sig av sina kunskaper. Vad som händer sedan återstår att se.

– Just för tillfället tar jag en dag i sänder och har inga egentliga planer. Jag har vare sig sagt ja eller nej.

Det märks att Kenneth gillar att arbeta och att han är något obekväm i rollen som nybliven pensionär. Han avslutade egentligen sitt arbete den 15 mars tidigare i år från då han sålde sitt hotell i Kumla.

– Sedan dess har jag hjälpt till "lite" i Motala. Att helt plötsligt inte göra något kändes väldigt konstigt från att tidigare arbetat mellan 100-130 timmar i veckan. Jag hoppas att fortsättningsvis kunna begränsa mig till en normal heltid. Jag kan alla sysslor på ett hotell men trivs väldigt bra i köket då kocksysslan är min specialitet. Men man gör inte det här jobbet själv och under åren i Vimmerby hade jag en fantastisk personal och tillsammans var vi ett gäng.

– Jag blev uppringd av Jocke och fick ett förslag att komma och dela med mig av mitt synsätt på verksamheten. Hur länge uppdraget varar är inte bestämt. För vem vet, kanske Kenneth rent av stannar i Vimmerby. Han trivs i staden och har många ljusa och goda minnen från åren då han senast befann sig här.

– Bland mina finaste år som jag haft har varit här. Sen jag lämnade Vimmerby har jag kommit tillbaka på besök åtminstone en gång om året.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!