Mor och barn i olycka

En mamma och hennes barn kom förhållandevis lindrigt undan en otäck singelolycka i Tuna på torsdagen. Enligt obekräftade uppgifter väjde den kvinnliga föraren för ett rådjur, och tappade kontrollen över fordon som kraschade ut i vegetation och slog emot ett träd.

Två ambulanser var snabbt på plats, men enligt de första preliminära uppgifter har både föraren och barnet klarat sig utan några allvarligare skador.

Två ambulanser var snabbt på plats, men enligt de första preliminära uppgifter har både föraren och barnet klarat sig utan några allvarligare skador.

Foto:

Vimmerby2003-10-03 07:14

Det var vid 17-tiden som kvinnan körde med sin bil länsvägen genom Tuna samhälle och söderut. Mellan bygdegården och vägskälet mot Tunhamra har hon av okänd anledning tappat kontrollen över fordonet och kraschat rakt ut i vegetationen och slog emot ett träd. Bilen har tryckts in rejält, särskilt på passagerarsidan.
Två ambulanser och en räddningsstyrka från räddningstjänsten i Tuna och i Vimmerby sändes till platsen.
Men enligt de första uppgifterna har både mamman och barnet klarat sig undan olyckan utan några allvarligare skador. Mycket tack vare att barnet åkte i säker barnstol. Modern var chockskadad och klagade över smärtor i nacken, medan barnet uppges vara helt oskadat. Båda fördes dock till sjukhus.
Enligt obekräftade uppgifter på olycksplatsen ska mamman ha väjt för ett rådjur.
Vägen fick under en tid stängas av och räddningstjänstens personal, och senare polisen, dirigerade trafiken förbi olycksplatsen via en mindre skogsväg.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!