Kisa BK tappar två spelare till: "Inte någon oro"

Många har lämnat, och nu verkar Kisa BK ha förlorat ytterligare två spelare. "Som det ser ut nu har vi gått skilda vägar", säger KBK-tränaren Alexander Holmberg.

Trots spelartappen är Kisa-tränaren Alexander Holmberg inte orolig inför säsongen.

Trots spelartappen är Kisa-tränaren Alexander Holmberg inte orolig inför säsongen.

Foto: Privat/Magnus Strömsten

Sport2024-02-05 17:25

Sporten pratade nyligen med Kisa-tränaren Alexander Holmberg för att få en uppdatering kring det rådande läget i truppen. Holmberg sa bland annat att det då fanns 18 spelare i truppen, men att fler behövdes.

Några nya spelare har inte presenterats än, istället verkar KBK ha drabbats av ytterligare två tapp. På klubbens hemsida står Yasin Aden och Sayid Avdalyan inte längre med i truppen.

– Som det ser ut i dagsläget har vi gått skilda vägar. Sen vet man aldrig vad som händer de kommande månaderna, vi får se lite. Som jag förstått det är det inga nya klubbadresser helt klara, säger Holmberg.

Efter samtalet med Holmberg kunde vi dock se att Avdalyan i helgen deltog i Hemgårdarnas BK:s träningsmatch mot Åtvidabergs FF, där han gjorde lagets enda mål i 4–1-förlusten. Avdalyan är även uppskriven i Hemgårdarnas BK:s trupp på svensk fotbolls hemsida.

Finns det någon mer spelare som kan komma att lämna?

– Jag har inte fått några indikationer från någon av de andra spelarna på det sättet. Jag lägger mitt fokus på att leverera så proffsiga och genomtänkta träningar som möjligt. Men truppmässigt är det inte någon större oro, vi har lite nytt på ingång, säger Holmberg utan att vara mer specifik än så.

Kisa BK spelar första matchen för säsongen 18 februari mot Wreta/Kloster i Östgötacupen. 25 februari spelar KBK en träningsmatch borta mot IFK Nyköping.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om