Åkte på rejäl överkörning – ensam på jumboplats

Kisa BK blev totalt överkörda av Myresjö Vetlanda FK på bortaplan. Hela 0-6 blev slutsiffrorna och nu är KBK ensamma på jumboplats och har tolv poäng upp till säker mark. "Jag vet inte vad jag ska säga", säger en bedrövad Kisa-tränare Patrik Karlsson efter slutsignalen.

Kisa BK förlorade med hela 0-6 under lördagen.

Kisa BK förlorade med hela 0-6 under lördagen.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-08-12 18:10

Uppförsbacken blir bara högre och längre för Kisa BK den här säsongen. Under lördagen krossades man av Myresjö Vetlanda BK med 0-6 och redan efter halvtid var man i ett 0-3-underläge och möjligheten till seger och tre poäng – dog tidigt.

– Jag måste smälta det här lite. Det är tungt och det känns som att vi förlorar matchen i de båda straffområdena. Vi har väldigt stora problem på naturgräs och det var inget snack att de var bättre, säger Kisa-tränaren Patrik Karlsson.

Kisa BK är nu efter 14 spelade omgångar ensamma på jumboplats med enbart sju inspelade poäng.

– Vi ska ta ett snack på tisdag på träningen och det gäller att bita ihop och hitta vårat spel. Klart att det är tungt med tabelläget men vi kan inte bara lägga oss platt. Vi måste försöka. 

KBK har nu tre raka utan seger och till nästa helg kommer man tillbaka på sin hemmaplan när man tar emot BK Ljungsbro. Det hoppas Patrik Karlsson kan bli vändningen när man få spela på sitt eget gräs.

– Det gäller att hitta fokuset. Vi behöver bli bättre i båda straffområdena.

Fanns det någon spelare i laget som får godkänt?

– Det är svårt att ta ut någon i en sådan här match. Det hade varit lika svårt om vi hade vunnit med 6-0. Bara fokusera på nästa match nu, säger Patrik Karlsson. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!