Hjorted/Totebo vann derbyt och tog tredje raka

Hjorted/Totebo tog tredje raka efter 2–0 hemma mot Tjust och har fått en flygande start i femman.

Tom Nilsson avgjorde med 2-0 mot Tjust.

Fotboll2024-04-26 22:32

Tjust skapade mer medans H/T mest rullade boll i första. I den andra halvleken tog H/T över mer och mer och Tjust blev lite baktunga. Långa bollar nådde in bakom Tjusts backlinje och chanser kom till. Den ständigt hotande Simon Sandholm kunde raka in kvällens första mål efter 59 minuter, läckert framspelad av Tom Nilsson.

Tjust vaknade till och jakten på kvittering var igång, dock utan att skapa någon rejäl press. När det återstod tio minuter tackade Sandholm för Nilssons assist genom att ge tillbaka och 2-0 var ett faktum.

– Vi gör det bra idag, så jäkla skönt med seger. Vi visar att vi kan vinna på flera olika sätt. Idag vinner vi för att vi sliter hårt, det behöver inte alltid vara vackert, sa Tom Nilsson.