Kisa föll mot ett mer motiverat motstånd

Kisa BK lyckades inte stå emot Borens IK på bortaplan under söndagen. Det blev förlust med 2-4 efter mardrömsstart. "Vi måste vara lite mer aggressiva", säger Kisas spelande tränare Alberis Da Silva.

Kisa BK förlorade mot Boren med 2-4.

Kisa BK förlorade mot Boren med 2-4.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-09-17 16:23

Kisa BK är redan nedflyttningsklara och har inte så mycket att spela om. På söndagen mötte man ett mer motiverat Borens IK som kämpar om att säkra ett nytt kontrakt. Hemmalaget Boren fick en drömstart och hade en 2-0-ledning redan efter kvarten spelad. Några minuter senare skulle Kisa reducera genom Mauricio Penteado Fagotti.

Men det ville sig inte för Kisa och man förlorade till slut med 2-4 efter att Sayid Avdalyan fick göra ett tröstmål med matchens sista spark.

– Vi försöker verkligen spela och ta poäng men vi är inte så effektiva framåt och gör misstag när vi släpper till bakåt. Vi måste vara lite mer aggressiva. Men de gör det svårt för oss, säger Alberis Da Silva om förlusten mot Boren.

Det är tre matcher kvar för Kisa i division 3 och det är klart att Alberis Da Silva kommer att lämna. Han hoppas kunna kliva åt sidan på ett fint sätt med några segrar.

– Jag vill bara göra det bra nu här på slutet. Vi har två matcher hemma och en borta kvar och det är matcher som jag verkligen vill vinna. 

Alberis Da Silva valde att inte ge någon spelare extra beröm efter matchen mot Borens IK. Kisas förlust var mindre bra för lokalkonkurrenten Vimmerby IF som kämpar om en plats på säker mark tillsammans med Boren. Kvalplatsen har just nu Lindö FF som ligger tre poäng bakom VIF. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!