Lämnar klubben efter bara en månad: "Hemma för mig"

Det blev ett klubbbyte i slutet på 2021 för den tuffa backen. Men nu har Dzenan Hrnic ångrat sig och återvänder till Djursdala SK från Storebro IF. Dessutom presenterar DSK en ny målvakt.

Djursdala SK har presenterat intressanta nyheter.

Djursdala SK har presenterat intressanta nyheter.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2022-01-06 13:10

Djursdala SK vann division 5 förra säsongen. Backen Dzenan Hrnic var en stabil kugge i DSK-maskineriet då. I början av december valde han att byta klubb och prova lyckan i Storebro IF istället. Nu har han ångrat sig.

– DSK är hemma för mig, säger Hrnic i ett pressmeddelande från klubben.

Han utvecklar sitt beslut:

– Jag gör det för att jag trivs så fantastiskt bra. DSK är hemma för mig. Jag har spelat i andra klubbar, men i DSK är vi som en familj så man känner sig hemma. Jag gillar alla grabbar i laget och vi har väldigt bra sammanhållning. Jag vill också spela i fyran nu när vi väl gick upp.

Simon Henriksson i DSK:s sportgrupp säger så här:

– Vi har haft en bra dialog med Storebro och är tacksamma för att det här har gått att lösa efter frimånadens slut.

16-årige målvakten Linus Palmér Hård från Vimmerby blev också klar för Djursdala i slutet av året.

– Roligt att få in en ung målvakt. På målvaktssidan har vi sett väldigt tunna ut, men vi är glada över att få in Linus och hoppas att vi kan hitta ytterligare någon målvakt som kan tampas om en plats mellan stolparna, säger Simon Henriksson.

Ytterligare några spelare kan vara på väg in i DSK-truppen. 

– Det är en del saker som måste falla på plats först, men vi har några spelare vi för dialog med och några där det är vissa bitar som ska falla på plats.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!