Storebro segrade mot Gamleby FF på bortaplan

Storebro vann tisdagens match borta mot Gamleby FF i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Gamleby FF förlorade mot Storebro IF

Fotboll2024-04-30 21:01

I halvtid ledde laget med 2-1, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 5-2.

Det var första segern för Storebro, efter 0-2 mot Frödinge/Brant i premiären.

Gamleby FF startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara fem minuter slog Alvin Karlsson till.

Storebro kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Linus Hemmingsson, i 15:e minuten.

Storebro tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Isac Green. I 54:e minuten slog Fabian Rosén till, och kvitterade för Gamleby FF.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Imad Khankan på straff och gav Storebro ledningen.

I 72:a minuten ökade Hector Karlsson ledningen.

Och med åtta minuter kvar att spela ökade Storebro ledningen genom John Pettersson. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

Storebro tar sig an BOIF i nästa match borta torsdag 9 maj 19.00.