Talangfulle backen klar för Gullringen

Gullringens GoIF lÀr bli att rÀkna med i division fyra. Nu Àr det klart att Àven talangfulle backen Emil Tapper Àr klar för klubben. Han kommer frÄn Hultsfreds FK. "Han Àr en kvick, teknisk spelare med rÀtt attityd och instÀllning".

Emil Tapper Àr klar för Gullringens GoIF. Han lÀmnar dÀrmed Hultsfreds FK.

Emil Tapper Àr klar för Gullringens GoIF. Han lÀmnar dÀrmed Hultsfreds FK.

Foto: Torbjörn Allvin

Fotboll2023-12-16 13:30

Spelartappen bara fortsÀtter för Hultsfreds FK, som kan summera en superjobbig frimÄnad. En efter en har tongivande spelare lÀmnat klubben. Nu ocksÄ 19-Ärige Emil Tapper, som varit en av de bÀsta spelarna i HFK sett över de tvÄ senaste sÀsongerna.

I Gullringen Àr de förstÄs glada över sitt senaste tillskott:

– Han Ă€r en modern ytterback som gĂ€rna följer med upp i anfallen, vilket passar bra in i vĂ„rt spelsĂ€tt, skriver pĂ„ man pĂ„ klubbens hemsida.

Trots sin unga Ă„lder har Emil Tapper samlat pĂ„ sig en hel del erfarenhet frĂ„n seniorspel vid det hĂ€r laget – och Ă€ven dĂ„ i division fyra med Hultsfred.

SÄ hÀr sÀger han till hemsidan om övergÄngen:

– Det som fick mig att vĂ€lja Gullringen Ă€r att jag fĂ„tt en vĂ€ldigt bra kĂ€nsla pĂ„ trĂ€ningar av bĂ„de spelare och ledare. Det Ă€r ocksĂ„ ett lag med bra kvalitet som har alla möjligheter till avancemang till division 3, vilket Ă€r en resa som jag vill vara med pĂ„. Mina styrkor skulle jag sĂ€ga Ă€r lugnet med boll och noggrannheten i passningsspelet.

Gullringens GoIF kan summera en bra frimÄnad dÄ de utöver Emil Tapper Àven gjort klart med hans klubbkamrat i HFK, anfallaren Rasmus Samuelsson, skicklige Karlo Goranci frÄn Vimmerby IF, rutinerade Gustavo Borges frÄn Kisa BK och Àven Walid Hassan frÄn IFK Tuna. Dessutom ÄtervÀnder Herman Lynbech och Hugo Johansson frÄn Djursdala SK.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!