Veckans elva – de har varit bäst

Här kommer veckans elva. Vi har satt ihop de spelare vi tyckte var bäst den gångna veckan.

Vimmerby IFs Gustav Johansson tar plats i veckans elva efter sin insats mot Hvetlanda.

Vimmerby IFs Gustav Johansson tar plats i veckans elva efter sin insats mot Hvetlanda.

Foto: Axel Norbro

Fotboll2023-09-19 16:00

MÅLVAKT

Gustaf Johansson, Vimmerby IF

Bara en straff lyckades överlista Vimmerby IF:s burväktare Gustaf Johansson i den senaste omgången mot Hvetlanda på bortaplan. Fick mycket beröm av sin tränare Patrik Gunnarsson.

undefined
Felix Johansson finns också i startelvan.

BACKAR

Felix Johansson, Gullringen

En stark insats från Gullringens ytterback blev det mot Ekhagen under söndagen. Stod för lagets ledningsmål och blev en stor faktor till att man kunde få åka hem med tre poäng.

Teodor Berggren, HM IS

Teodor Berggren fortsätter att övertyga för sitt HM IS och gjorde att man kunde vinna det viktiga ångestmötet mot Ankarsrum. Teodor har imponerat de senaste matcherna.

Tomislav Jakesevic, Vimmerby IF

Tomislav Jakesevic blev en försvarsgeneral mot Hvetlanda när Vimmerby tog en viktig trepoängare i kampen om ett nytt kontrakt i division 3. Tillsammans med målvakten Gustaf Johansson och anfallaren Joakim Storm var Jakesevic en av VIF:s bästa spelare i fredagens match.

undefined
Sebastian Strömbom gjorde en bra match för Hultsfred.

MITTFÄLTARE

Sebastian Strömbom, Hultsfreds FK

HFK åkte till Tranås på lördagen och på förhand var hemmalaget stora favoriter. Men HFK bjöd upp till kamp och Hultsfredtränaren Sebasthian Svensson lyfte fram sin mittfältsankare Sebasthian Svensson som gjorde det jobbigt för Tranås.

Mauricio Penteado Fagotti, Kisa BK

Den tekniska brassen visade sin briljans när han stod för ett fint mål mot i Kisas förlust mot Borens IK. 

David Nilsson, Storebro IF

Centrala mittfältaren David Nilsson blev utsedd till matchens lirare av sin egen tränare Peter Magnusson efter 2-5-förlusten mot IF Stjärnan. Nilsson var ett utropstecken för Storebro och gjorde en stabil insats. 

Haben Menghisteab Teklemichael, Järnforsens AIK

Järnforsens offensiva yttermittfältare Haben Menghisteab Teklemichael stod för två mål i söndagens överkörning mot Hultagårds IF och blev helt klart lagets första stjärna.

ANFALLARE

Ayman Abualhala, SK Lojal

Nästa tvåmålsskytt i veckans elva är SK Lojals Ayman Abualhala som gav Lojal tre viktiga poäng när man fortsätter ligga i förarsätet om seriesegern i division 6.

Marcus Johansson, Gullringen

Med sina två assist låg 27-årige anfallaren bakom Gullringens båda mål mot Ekhagen.

Ibrahim Haddar, Hultsfreds FK

Hultsfredstalangen Ibrahim Haddar fortsätter att visa att han har det lilla extra. Målskytt igen för Hultsfred mot Tranås och han trivs verkligen i sin ytterkantsroll. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!