Gullringen i formsvacka

Gullringens GOIF tog emot Stenjsöns IF på ett regningt Gullemon under onsdagskvällen. Det blev återigen en 2–2-match för de gulsvarta.

Gullringen kunde inte besegra Stensjöns IF under onsdagskvällen.

Fotboll2018-06-20 21:32

Det var ett revanschsuget Gullringen som kom till spel efter att bara ha fått en poäng med sig från den senaste matchen mot bottenlget Habo. Under den matchen kom de gulsvarta inte upp i standard och hoppades därför att göra det mot Stensjön.

Men det blev ingen vinst för Gullringen, den här gången heller. Matchen slutade 2–2 och det var en besviken Daniel Ohlsson som återigen fick se en blek insats från de gulsvarta. – Vi är naiva och jag förstår inte vad som händer. De senaste två matcherna känns vi inte stabila bakåt och vi är för passiva, säger Gullringen-tränaren Daniel Ohlsson.

I den 37:e minuten kom ledningsmålet för bortalaget Stensjön. Martin Brtan kom fri och placerade in bollen säkert bakom Gullringens målvakt Marcin Muszka. Bara fem minuter senare kom kvitteringsmålet när Rasmus Bexell skruvade in en frispark. Samme Bexell fick sedan ett drömläge på straff att ge Gullringen ledningen på övertid i den första halvleken. Men Bexells straff var dålig och Stensjöns målvakt hade inga problem att rädda den.

I den andra halvleken skulle Gullringen dock ta ledningen. Marcin Muszka slog en lång utspark som Rasmus Bexell utnyttjade när han rann igenom försvaret och sköt in 2–1 för Gullringen. Glädjen blev kortvarig för hemmalaget som fick se en frispark av Martin Brtan leta sig in i mål. Gullringen tryckte sedan på för ett vinstmål men kom aldrig ritktigt nära. Det blev ännu en tung kväll för Gullringen som återigen bara fick med sig en poäng.

– Det känns självklart uppgivet. Vi måste kunna hålla tätt försvarsmässigt men det gör vi inte och det är väl det som skiljer topplag från mittenlag. Vi har inte släppt in så här lätta mål tidigare så jag förstår verkligen inte varför vi gör det nu och i den förra matchen, säger Ohlsson.

! Bexell. Stod för två fina mål och även en straffmiss. Gullringens bästa spelare.

? Försvarsspelet. Gullringen släpper in för enkla mål och måste få ordning på försvaret igen.

2–2

Gullringen–Stensjön DIVISION 4 Mål: 0–1 (37') Martin Brtan, 1–1 (42') Rasmus Bexell, 2–1 (67') Rasmus Bexell, 2–2 (73') Martin Brtan Heta chanser: 4–2 Hörnor: 3–1