Ny storseger i prestigemötet

Virserums SGF radar upp storsegrar. Åseda hade inte heller mycket att säga till om när lagen möttes. VSGF vann till slut med hela 7–2.

Christoffer Velander var en av målskyttarna när VSGF vann igen.

Ishockey2018-10-14 18:39

Redan efter en spelad period hade hemmalaget visat sin styrka och mer eller mindre avgjort tillställningen. Virserum gick fram till 4–0 under de första 20 minuterna. Detta efter mål av Olle Enqvist, Jesper Jansson, Andreas Lundgren och Jim Nordh.

Mittperioden blev målmässigt jämn, 2–2. Åseda var dock aldrig nära att kunna hota. Jim Nordh blev ende målskytt i den sista perioden då han ordnade 7–2 i powerplay.

Virserum har inlett serien med fem raka segrar.

Målen för VSGF: 1–0 (2.55) Olle Enqvist (John Höggren, Kevin Petersson), 2–0 (10.41) Jesper Jansson (Christoffer Velander), 3–0 (10.59) Andreas Lundgren (Alexander Andersson), 4–0 (18.07) Jim Nordh (Simon Dahl, Alexander Andersson), 5–1 (31.11) John Höggren (Christoffer Velander), 6–2 (38.55) Jim Nordh (Simon Dahl, Andreas Lundgren), 7–2 (55.54) Anton Adolfsén (Simon Dahl, Andreas Lundgren).