Vimmerby Camping: "Vi får betala för ert festande"

Hampus Thorstensson, Vimmerby Camping, är less efter flera nätters stökigt festande vid Nossenbaden. Nu vädjar han till ungdomarna – "festa gärna, men festa inte här".

Vimmerby 11 juni 2021 19:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Hej ungdomar i skolavslutningsåldrar – och föräldrar till ungdomar i samma ålder.

STORT grattis till det stundande sommarlovet, med året som vi har bakom så är ni väl förtjänta av att få njuta, bada och leka! Vi vet att denna vecka är häftig, jag minns min studentvecka som något av det vildaste jag upplevt.

Men fest behöver inte betyda att man skapar problem för andra, vilket nu är ett faktum. Ni burnade, spelade hög musik och gasade fantastiskt hela natten. Jag vet att om man slänger saker i sjön eller i skogen så upplevs det som att de försvinner, men de är bara temporärt. Det är dock helt lugnt, vi har lagt hela morgonen på att städa upp sjön, parkeringarna, stranden och kringområden.

Du som har den vita KingCab-epan är speciellt duktig på att göra donuts och bränna däck. Ni som lirade vacker dansbandsmusik med skakande rutor klockan 03 har en skön musiksmak! Gör detta, men gör det ansvarsfullt!

MEN, vi har ett stort MEN! Så som ni gjorde det i natt, och nätterna före det, innebär för oss på Vimmerby Camping, Nossenbaden att vi får återbetala gäster som bor hos oss. De får ingen sömn och det är de som de betalar oss för.

Företaget har blött länge och vi har äntligen börjat se en ljusning – men efter de fyra senaste nätternas övningar så är vi slut och färdiga. Så ni som tycker att det är kul att vi på campingen jobbar och verkar på det sättet som vi gör, festa gärna men festa inte här!

Hampus Thorstensson, Vimmerby Camping

Ämnen du kan följa