Insändare Så var då valet över för denna gång, vilket gör att vi har fyra år på oss att reflektera över vad partierna kommer att verka för att genomföra, i jämförelse med vad de sagt innan valet.

Något vi observerade inför valet 2018 var hur angeläget det blivit för samtliga partier att påstå sig vurma för landsbygden. Detta trots att vissa av dessa partier tidigare stått för en rent landsbygdsfientlig politik, medan andra som förut sagt sig värna om landsbygden mer och mer glidit ifrån sina ideal på den punkten.

Vi kan inte svara på huruvida de övriga partierna än en gång kommer att glömma bort landsbygden efter valet. Vad vi däremot vet är att det finns ett alternativ där man kan vara helt säker på att landsbygdsfrågorna prioriteras högt även mellan valrörelserna. Det alternativet heter Landsbygdspartiet oberoende.

Så, om du om fyra år står i vallokalen med känsla att allt prat om landsbygd före valet 2018 bara rann ut i sanden, tänk då på att det inte hade behövt vara så. Lägg Landsbygdspartiet oberoende på minnet till nästa val, och rösta för ett bättre Sverige för alla, även utanför våra tre storstadsregioner.