VIF-målvakten stod för flera fina räddningar

Gustaf Johansson var en av matchens bästa spelare när Vimmerby vann med 3-1 mot Tranås.

Stark trio. Målvakten Gustaf Johansson gjorde en bra match mot Tranås, precis som mittbackarna Jacob Johansson och Oskar Bergman.

Fotboll2020-08-04 21:53

Vimmerby-målvakten gjorde en stark match mot Tranås FF och var en trygghet genom hela matchen.

– Jag hade inte så mycket att göra under matchen men några räddningar blev det.

Jo, minst sagt. Gustaf stod för flera fina räddningar både i första och andra halvlek. I 80:e minuten gjorde han bland annat en kanonräddning när Tranås hade guldläge att göra 3-2. Med Gustaf i mål och en bra backlinje lyckades VIF vinna hemmapremiären.

– Det var skönt att rädda där, men jag har ju ganska så stor räckvidd.

Gustaf var inte helt nöjd med insatsen, men var glad över segern förstås:

– Överlag tyckte jag att vi var lite utspridda i spelet och vi ville för mycket framåt. Vi bjuder in dem lite för mycket i andra halvlek.