Blir det reserverna som avgör?

Dacke-seger, Vetlanda-seger, Dacke-...? Nja, nej, jo. Eller förresten. Det är omöjligt att tippa hur det kommer att gå. Det dräller av stjärnförare. Hur som helst, det kommer bli hyperintressant i kväll.

Sportbloggen2008-09-23 12:07

Nu är det bara ett par timmar kvar till matchen...
TK, Mange och jag drar snart ner till G&B Arena. Den lär vara välfylld. Med rådande väder kan tänka mig att vi blir 7000-8000 pers i Målilla. Vi kommer ta en bit mat och spekulera. Det kan bli så att reserverna kommer fälla avgörandet. Dackarnas Ludvig Lindgren och danske Klindt väntas vara något starkare än Vetlandas Anders Mellgren och Robin Aspegren. Vi får se.
**
Som AIK:are är det roligt när AIK vinner förstås, men igår höll jag tummarna för Linköping och Kosovare Asllani. Men oj, vilka stänkare som AIK gjorde till 1-0 och 2-0. Att "Kosse" gjorde ett mål var ingen tröst för LFC. Med all sannolikhet flög guldet all sin kos på Skytteholm.
**
Har sökt hockeybacken Jonas Nord under dagen, men ännu inte lyckats få tag på honom. Han skulle bestämma sig i dagarna om det blir spel i VH eller Boro.
Apropå Vimmerby Hockey så surras det om en amerikanare och att Widéen och Strömdahl är på väg att snöra på sig skrillorna igen. Det snackas också om att en norrman är på väg in.

Cykelfesten var trevlig i lördags, men så finns det ju alltid en dagen efter... Att man aldrig lär sig.

Mina barn gillar inte mina nya svarta Tiger-glasögon. De påpekar hela tiden att jag ser ut som en clown.

Gullringens brassar är duktiga och trevliga. I helgen kan de hjälpa gulsvart till nytt kontrakt på Mamre IP i Norrköping, då Assyriska väntar. På söndag har de ett annat uppdrag, i Elimkyrkan i Gullringen. Om detta upplyste Lennart Nilsson mig om. Jag tänkte bara nämna det i förbigående.