Minnesord: Bengt Svensson i Fasnefall

Minnesord2024-06-28 06:45

Ett liv kan anses kort men en tillbakablick visar att det varit innehållsrikt och långt. I vår ungdoms början var du Bengt en viktig pusselbit i Bosses Orkester som var mycket populär i regionen. Saxofon och sång strömmade ut till oss i publiken.

Skogen, naturen och jakten har fört oss samman. Våra familjer har haft mycket gemensamt där vi med andra vänner upplevt barnens lekar, firat nyår och umgåtts vid många tillfällen under åren.

Bengt har visat sin breda kunskap inom olika yrken och arbetsplatser som Televerket, lastbilschaufför, greenkeeper på Tobo golfklubb, skogsentreprenör tillika skogsägare med mera.

Många har tillfällena varit i naturen med våra hundar, där skogen varit centralt i diskussionerna kring hur den växer, dess skötsel och naturens följder i framtiden. Bengt har varit skogsentreprenör och rådgivare till oss en lång tid tillbaka. Skogen och naturens välfärd i framtiden har alltid stått i fokus!

Bengts lugna sätt och kloka svar på olika funderingar ingav stor trygghet. Samtidigt med glimten i ögonvrån och ett glatt skämt som gav upphov till många skratt.

Så minns vi vännen Bengt i Fasnefall. Du har lämnat oss med stor saknad. En sista hälsning från oss på Åkemåla Gård.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!