Tipsa oss om nyheter

Det slår nästan aldrig fel – de bästa nyheterna får vi efter tips från allmänheten.

Det är du där ute som har kunskapen och alltid är på plats exakt när det händer. För att fortsätta leverera de bästa, vassaste och snabbaste nyheterna är vi beroende av att du hör av dig till oss.

Om du vill lämna tipset anonymt garanterar jag dig att du är skyddad. Vi lever på vår trovärdighet och avslöjar aldrig vår uppgiftslämnares identitet.

Vi tar med glädje emot tips om såväl stora som små nyheter. Glöm inte att sport- och familjeredaktionen särskilt välkomnar reportagetips.

Tveka aldrig att tipsa om det du tycker att vi ska skriva om. Du gör det genom att mejla tipsa@vtkp.se eller använd formuläret här nedan.

Har du bilder eller filmer från nyhetshändelser? Om du skickar in dem till oss via tipsa@vtkp.se eller via formuläret har du möjlighet att vinna upp till 10 000 kronor. Här kan du läsa mer om det.

Tack på förhand!

VIKTIGT NÄR DU FOTOGRAFERAR:
Tänk på att i första hand hjälpa – innan du tar upp kameran. Visa hänsyn. Respektera människors integritet. Gå inte in på privat område och håll ett normalt avstånd till människor. Respektera polisens eller räddningstjänstens avspärrningar. Stå inte i vägen så att du hindrar räddningspersonalen i sitt jobb. Stanna inte med din bil vid olycksplatser – då riskerar du att hindra trafiken.

Skicka in ditt tips här:

Skicka in ev videoklipp här: