Nej, det är inte eländigt att parkera i Vimmerby

Insändarskribenten håller inte alls med signaturen "Guran Blå"  om att det är eländigt att parkera i Vimmerby. Värre är det att parkera i städer där det inte räcker med en p-skiva, tycker "K.S"

Insändarskribenten håller inte alls med signaturen "Guran Blå" om att det är eländigt att parkera i Vimmerby. Värre är det att parkera i städer där det inte räcker med en p-skiva, tycker "K.S"

Foto: Rebecca Forsgren Malmström

Insändare2023-04-26 06:18
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det är med förundran, men också viss igenkänning, jag läser insändaren ”Värsta parkeringseländet i Vimmerby”. Det här resonemanget hör man ofta. Det är jobbigt att få p-böter, parkeringsvakterna vill göra livet surt för oskyldiga stackare, som bara vill ställa bilen lite fel en liten stund. Om man som "Guran Blå" får böter på två av tre ställen man parkerat på är det väl inte parkeringsvakternas fel? 

Att det blir dyrt att handla i Vimmerby beror ju endast på att man inte gjort rätt? Jag tycker inte det är eländigt att parkera i Vimmerby, tvärtom. Det är däremot ett elände att parkera bilen i de flesta andra städer, där det inte räcker med en p-skiva i rutan. Jag tycker det är ett värre elände när man måste betala parkeringsavgifter och det dessutom är så krångligt att man önskar att man gått teknisk högskoleutbildning för att klara av alla olika appar.