Jag förvånar mig över varför folk handlar i butiker där de inte litar på att personalen sköter sitt jobb.
Vad jag menar: Ta dig några minuter och ställ dig vid mejerivarorna eller charkdisken och studera folk. Det som står längst fram verkar vara varor som är odugliga och i charkdisken är det tydligen bara det som ligger längst ner som är ätbart.
Ta nu situationen vi befinner oss i nu. Är man inte helt blåst i roten så bör man göra så här tycker jag, för att minimera smittspridning: Du skriver din nota hemma, sedan går du in i butiken och utan att klämma och känna på varenda tomat eller äpple, tar vad du ska ha. Och jag tror nog att mejeri- och charkpersonal sköter sitt jobb, så du kan ta den översta förpackningen.
När du sedan kommer till kassan så ska väl inte den som sitter där behöva vara rädd för att du ska stå och hosta rakt ut i luften.
Om alla hjälps åt så kanske vi kan snabbare bli av med smittspridningen.
Gammal handelsanställd