Allt detta bara för att ni, oavsett kvalité, skall ha ett kök och i samma andetag hitta på ohygieniska orsaker till att få förändring tillstånd som till exempel dålig rotfruktshantering. Se lördagens tidnings inslag. Det skall bli roligt att se nästa brodering i argumenten som läggs fram för kommuninnevånarna.
Att påstå snuskhantering av rotsakshanteringen som ett i motiven till att ha ett centralkök och resten tillagningskök är skrämmande.
Att vinna acceptans av Vimmerby kommun och skapa förståelse hos alla inte berörda i kökshanteringsfrågan är ju viktigt.
Att brodera, pudra över argument som inte är heltäckande. Att håna kökspersonal och påstå att inte de kan hantera hanteringen av rotsaker när de allra flesta har särskilda utrymmen för densamma. Det är väl att trampa på fotfolket som vet hur man hanterar det på bästa sätt.
Har du Inge Schultz varit och inspekterat? I så fall motivera.
Pelle Svanslös
Okvalificerad kökspersonal
Att ni politiker i Vimmerby inte har mer på fötterna i era starka beslut när det handlar i det här fallet att dra ner köken från tillagningskök till mottagningskök är ju skrämmande svaga uttalanden.
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.