Har inte ätit av kylmat tidigare och varit mycket skeptisk till hela systemet med kylmat på grund av alla kritiska synpunkter, som framkommit på olika sätt. Med rätt eller orätt kan jag inte avgöra efter att bara provat den här enda gången. Kanske inkörningsproblem och överbelastning varit orsaken om kvalitén haltat.
Att konsistensen på de många små fina potatisarna var så fin blev en glad överraskning. Om man har lust och möjlighet kan man ju steka dem hela i smör t.o.m. och med lite ströbröd och lök blir de delikata. Jag trodde att potatisen skulle vara som när man tinat upp fryst kokt potatis - alltså helkass. Så var det alltså inte.
Ser fram emot att få testa och njuta (?) av andra rätter i kylmatsortimentet.
Har någon enstaka gång ätit av djupfrysta färdigrätter från frysdisk. "Kylmaten" som jag nu provat vinner med god marginal vid en jämförelse.
Har inte tänkt så mycket på kylmat tidigare men med lite eftertanke är det nog bättre att transportera kyld mat än varm, om hela transportkedjan ska vara o.k. Vi som gjort lumpen vet ju hur det kan vara när t.ex. halvvarm ärtsoppa under manövrar kunde serveras klockan två på natten i någon skogsdunge. Resultatet lät ju inte vänta på sig.
Sten Nachtweij,
Vimmerby
Rätt ska vara rätt, test av kylmat
Fick överta en förpackning "överbliven" kylmat av god vän. "Stek, potatis, sås, grönsaker" Bäst före: 2013-02-07.Konsistensen på samtliga ingående komponenter var perfekt. Mängden var riklig. Med lite egen kryddning med peppar och lite salt på potatisen blev smaken toppen.
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.