Jag är läskunnig och läst om hur det var förr

Insändare Svar till "Fortfarande rädd för SD"2018-08-07 06:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Det här är min slutreplik. Det är ingen idé att fortsätta då vi har så olika verklighetsuppfattning och din insändare tyder tyvärr på att du inte läst partiprogrammet, trots uppmaning att göra det innan du skriver.

Idag får abort göras fram till artonde veckan, sedan måste en medicinsk bedömning göras och absolut sista dagen för abort är vecka 21+6 dagar. SD vill sänka den gränsen till vecka 12 för att ställa oss bakom våra nordiska länder. Efter vecka 12 så ska en medicinsk bedömning göras.

Att kvinnor ska vara hemma som förr i gamla tiders folkhem utan egen ekonomi vet jag inte vart du fått ifrån och du själv kan nog inte ta fram de här uppgifterna men staten ska inte klampa in i människors sängkammare och bestämma vem som ska ta hand om barnen, det klarar familjerna själva men på en punkt har du alldeles rätt och det är att jag är för ung för att ha varit med på den tiden men jag är i alla fall läskunnig och läst om hur det var förr.

SD bildades 1988 och nordiska motståndsrörelsen bildades 1997, alltså 11 år efter bildandet av SD så var du fått ifrån att det är vårt ursprungsparti, vet nog bara du själv och jag kan gissa att din fantasi spelar ut din verklighet.

Jo, vi vräker ut insändare och det är vår fulla rätt i ett demokratiskt samhälle, liksom det är för andra folkvalda partier och vi kan tacka samhället för att du inte är chefredaktör på någon tidning, då du skulle i din lilla drömvärld endast låta det parti som du sympatiserar med få skriva insändare.

Att SD ibland är det största, ibland näst största parti har tydligen ingen betydelse för dig men det är tack vare er som gör att vi får fler sympatisörer och väljare. Ni gör grovjobbet åt oss inför valet, så det är bara att tacka och ta emot.

Sverige har alltid och kommer alltid att ha invandrare och vi ska ha invandrare i reglerad form och det har aldrig varit tal om att kasta ut någon som sköter sig, betalar skatt och bidrar till samhället. Återigen spelar fantasin in och du lever i din egen lilla värld.

Vi har Reinfeldt och Löfvens regering att tacka för att vi har det kaos i samhället som vi bevittnar idag och jag vet till 100 procent att det är inte SD som skapat detta otrygga samhälle.

Till sist "Rädd för SD (fortfarande)" det är helt frivilligt att läsa mina insändare eller är det SD som tvingar dig till detta. Bara du vet svaret.

Läs mer om