Fortfarande rädd för SD

Insändare Svar till "Inte meningen att skrämmas" Vimmerby Tidning, 26/72018-08-03 10:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Nej Anneli Jakobsson, kanske är det inte SD vi ska vara rädda för. Kanske mer för alla de som tror att en röst på SD är en röst för demokrati. För SD är INTE ett parti som står för demokrati och för människors lika värde. Det lär vi bli varse om ni får total majoritet en dag. Att vräka in insändare som handlar om allt som samtliga partier kan ställa sig bakom (bättre sjukvård, resor med mera) är att missbruka tidningens demokratiska inställning till insändare. På samma sätt som ert ursprungs/moderparti Nordiska motståndsrörelsen missbrukade talfriheten i Almedalen. Ni är bara en kostymerad version av ren rasism.

Men så skönt att höra att det alltså är Fake news – det vi sett partiledningen framföra. Att SD vill minska aborträtten, att SD vill ha ett Sverige som förr, i gamla tiders Folkhem. Där kvinnorna var hemma utan egen ekonomi. Det, Anneli Jakobsson är sanning. Men du är för ung för att veta hur det var.

Hur många vill ni slänga ut ur Sverige? Alla invandrarkvinnor som idag bär en stor del av äldrevård och hemsjukvård? Alla som idag arbetar i industrierna utan vars hjälp svensk industri skulle gått på knäna idag? Läs fakta från Svenskt Näringsliv. Jag kommer även i fortsättningen anse att när SD talar om sig själva som demokratiskt parti – så är det ditt uttryck om Fake News som kommer väl till pass.