Tomten gör det lätt, att till (h)jul välja rätt!

Snön lyser vit på taken, endast vår skäggige vän är vaken. För snart är julen här må vi lova och tomten om nätterna börjar få svårt att sova. För vart han sig än i världen vänder så ska det på julafton finnas klappar i allas händer. Stackars tomten har inget litet mål, och ska allt hinnas med är det nog dags att lägga på ett kol. Här kommer några finurliga julklappstips från oss på CNP, som du till dina nära och kära kan ge. Vi vill samtidigt önska alla en riktigt God Jul och hoppas ni tycker följande klappar är kul!

Foto:

Krönika2012-12-20 05:05
Det här är en krönika. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Eftersom du gillar att vara ute på vift,
har vi satsat på eldrift.
Då det snabbt ska gå,
och vi tröttnat att putta på.
Elektrisk minibil från Mercedes: 4 430:-

Nu kan du glida fram med stil likt en riktig "stjärna". Mercedes nya elektriska minibil är en riktig trendsättare och extremt likt originalet. Mercedes 300 SL känns igen tack vare sin karaktäristiska grill samt strålkastare och finns att få i två utföranden: antingen som trampbil eller med batteridrift. Det sistnämnda alternativet kanske är en perfekt (h)julklapp till alla föräldrar som är trötta på att putta på när småttingarna inte längre orkar trampa. Toppfarten är 5 km/h och bilen rekommenderas från tre år.

Mer info: www.mercedes-benz.se



På morgonens tidiga timma,
häller du i nått varmt blir röken likt dimma.
En exklusiv box för fyra,
trots sina anor inte särskilt dyra.
Koppar från Bentley: 760:-

Nu kan du avnjuta en nybrygd kopp med rykande hett kaffe i sann Bentley-anda. Den exklusiva boxen innehåller ett set med fyra espressokoppar samt fat och kopparna är dekorerade med racingfotografier. Faten har begåvats med siffran sju samt åtta vilket representerar tävlingsnumren på de vinnande bilarna från Le Mans år 2003. Bentley brukar som bekant bjussa på hantverksmässiga detaljer, men frågan är om inte dessa koppar är "made in China" med tanke på priset?

Mer info: www.shop.bentleymotors.com



Vart du dig än i Europa vänder,
kan du med denna klapp hitta rätt i alla länder.
Varnar dig för plåtpolisen längs vägens kant,
så du slipper hosta upp en rejäl slant.
Navigator från TomTom: 1 999:-

Det är inte alltid lätt att hitta rätt men denna fantastiska klapp guidar dig in på minsta smågata. Vissa GPS:er är enbart utrustade med kartor över Skandinavien, något som många inte tänker på innan de beger sig längre söderut. TomTom Go Live 820 visar kartor över hela Europa och har dessutom många praktiska funktioner varav fartkameravarnaren brukar vara den mest uppskattade. För visst är det retligt att åka på dryga böter bara för att man lider av "tung högerfot".

Mer info: www.tomtom.se/shop



Eftersom att jag vet att du Willys håller kär,
är jag säker på att du denna bär.
En låda gjord för ammunition,
eftersom äventyr är din stora passion.
Presentbox från Jeep: 570:-

Jeep är inte bara ett bilmärke utan namnet har blivit ett synonymt begrepp för alla terränggående fordon. Willys berömda Jeep har med andra ord banat väg för en rad olika modeller under årens lopp och ligger många varmt om hjärtat. Vad passar då bättre än att ge bort en unik "Willys-box" till den sanne äventyraren? I boxen eller rättare sagt ammunitionslådan hittar vi bland annat en t-shirt, keps samt modellbil. Med denna nostalgiska klapp har du garanterat lyckats skjuta mitt i prick.

Mer info: www.findgift.com



Det gäller att på tekniken fila,
om du för kompisarna vill kunna stila.
Håll hårt i denna mojäng,
om du vill ta nästa sväng.
Radiostyrd bil från Mini: 298:-

Den här klappen bjuder på rejält med bus. Mini R/C Wolf är riktig favorit hos minstingarna, vilket kanske inte är så svårt att förstå. Den blinkande handkontrollen bjussar på en sjudundrande ljusshow och den radiostyrda bilen har dessutom utrustats med örongodis i form av olika ljud. Den ljudliga vargen ylar när den utför trick så som exempelvis handbromsvändningar samt häftiga stunts. Kärran rekommenderas från tre år och är extremt lättmanövrerad. Valet av (h)julklapp känns utan tvekan klappat och klart!

Mer info: www.hiko.se

Läs mer om