PJ Harvey till Hultsfred

Rockikonen PJ Harvey är klar för Hultsfredsfestivalen. Rockparty har kompletterat festivalprogrammet med ytterligare 19 heta namn.

Efterlängtad. PJ Harvey är klar för Hultsfred. Foto:Pressens Bild

Efterlängtad. PJ Harvey är klar för Hultsfred. Foto:Pressens Bild

Foto:

Hultsfred 20042004-03-30 07:36

PJ Harvey har stått högt på önskelistan både länge och väl.
- Vi har jagat henne sedan tidigt 90-tal, säger artistbokarbasen Janne Kleman. Men det har alltid något emellan. Men nu får vi äntligen se henne i Hultsfred.š
Den uppdaterade spellistan innehåller förstås mer än så. Det är en riktig "karamellpåse" rockparty lägger fram på bordet. Festivalbesökarna får uppleva en skön återförening när gamla välkända Asta Kask spelar ihop igen. Dessutom är Danko Jones tillbaka i Hultsfred med sitt band. Precis som göteborgska tunggungarna Mesuggah. Nu på allas läppar. International Noise Conspiracy är alltid lika svängiga och uppskattade, precis som albumaktuella fransoserna i Phoenix och brittiska popgänget Snow. Finsk rock står i en klass för sig, den liknar inget annat som finns i den här vägen. På festivalen spelar HIM sin speciella, romantiska domedagsrock och mjukpoparna i The Crasch.
Så här med bara några månader kvar till festivalen börjar programmet ta form på allvar. Även förändringarna på festivalområdet kan nu presenteras. Den största förändrningen är satsningen på nya danspalatset Atlantis Bass Camp. Där blir det fullt drag varje natt , ett massivt danstält som erbjuder tung modern dansmusik och häftig klubbmiljö hela natten lång. Ända till halv sex på morgonen går det att hålla igång här. Sedan tidigare har Rockparty klart med artister som the Pixies, Morrisey, The Roots, Sahara Hot Nights och många, många fler.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!