Ozzy till Hultsfred i sommar

Rocklegenden Ozzy Osbourne kommer till Hultsfred i sommar. Sångaren från kultbandet Black Sabbath är det stora dragplåstret i Rockpartys första artistsläpp inför festivalen.

En legend. Ozzy Osbourne sångare i kulbandet Black Sabbath och senare soloartist i den hårda rockbranschen. En levande legend som står på scen i Hultsfred i sommar.

En legend. Ozzy Osbourne sångare i kulbandet Black Sabbath och senare soloartist i den hårda rockbranschen. En levande legend som står på scen i Hultsfred i sommar.

Foto:

Hultsfred 20072007-01-23 08:49

- Vi är inte så lite nöjda över att kunna presentera ett riktigt tungt första bandsläpp. Och tyngst av dom tunga är så klart Ozzy Osbourne, som återvänder till Hultsfred i sommar, kommenterar Rockparty stolt det första bandsläppet.
Det är inte första gången som en av rockens största kultfigurer dyker upp i Hultsfred. När Black Sabbath återförenades gjorde dom en exklusiv spelning på Hultsfred 1998 - med Ozzy Osbourne i spetsen.
- Det är en av de klassiska konserterna i Hultsfred, säger Rockparty.

The Ark tillbaka
I sommar kommer även The Ark tillbaka till Hultsfred och Hawaii.
- Spelningen 2005 var totalt råspektakulär, minns Rockparty Växjögängets senaste besök på festivalen.
Bland artisterna som nu är klara för årets upplaga av Hultsfred finns också Timbuktu & Damn med kappsäcken full av skånsk hiphop. På artistlistan hittar vi också de här Wolfmother, Joy Denalane, Salem al Fakir, Hatebreed och The Ark, Justice, Sebastian, Converge, Goose, Sabaton, Asha Ali, Neverstore, Roxy Cottontail, Rubik, The Drones, Oh no ono och Familjen.

Fler biljetter
Biljetterna till festivalen släpps den 21 februari och i år ökar man på antalet tillgängliga biljetter. Inledningsvis släpps 28 000 biljetter i stället för de vanliga 25 000.
- Vi satsar hårdare varje år, men har i två år sprängt den ursprungliga kapaciteten på 25 000 biljetter inledningsvis. Därför vill vi lägga ut fler från början, säger festivalchefen JP Bordahl till nyhetsbyrån TT-Spektra.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!