Lifvens drog igång festen

This is Hultsfred har parollen "går det inte så går det ändå". Just därför är Lifvens den nya festivalens mest självklara bokning, för är det någonting som går i den här trakten så är det ju Lifvens.

Lokalbandet Lifvens ordnar en hejdundrande fest i Teaterladan på den allra första upplagan av This is Hultsfred. Foto: Sandra Madestam

Lokalbandet Lifvens ordnar en hejdundrande fest i Teaterladan på den allra första upplagan av This is Hultsfred. Foto: Sandra Madestam

Foto:

Hultsfred 20132013-06-15 04:06


Be dem fylla ett öltält och det är inga problem. Be dem ha en klubbspelning på ett dansbandsställe och det är inga problem. Be dem fylla en speedwayarena och det är inga problem.
Skulle Lifvens anordna en allsång i botten av Emån hade det varit slutsålt.
Spelningen i Teaterladan blir förstås en succé och lockar en dubbel publik jämfört med vad de tidigare akterna gjorde tillsammans. Om den allra första upplagan av This is Hultsfred blir en hejdundrande fest till slut, så var det här startskottet.
Det märks att det är en särskild laddning för Patric Engquist och Kenneth Rosén och de övriga att återigen få spela på Hultsfred i Hultsfred. Redan efter andra låten konstaterar Engquist:
- Det är så skönt att läsa hur det går för låtsas-Hultsfred uppe i Stockholm. Det här är det riktiga Hultsfred och det kommer det alltid vara.
Publikjubel? Jodå.
Lifvens gör en speedig konsert, även för att vara Lifvens. Det blir 45 minuters ösig folkrock. Avslutningen med "Mulliga flickor", "I can jive" och "Lifven" är fantastisk och ger festivalens första känslan av festival.
Går det så går det med Lifvens.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!