Fick kyrkan att svänga

Landets absolut mest folkkära artist Barbro Lill-Babs Svensson gästade under torsdagskvällen Virserums Musikdagar. Med sig hade hon trombonisten Ulf Johansson Werre och Claes Crona Trio.

Kurt Arvidsson från Ånhult utanför Virserum fick sig en nära-Barbro upplevelse när Lill-Babs gav sig ut i publiken för att showa.

Kurt Arvidsson från Ånhult utanför Virserum fick sig en nära-Barbro upplevelse när Lill-Babs gav sig ut i publiken för att showa.

Foto:

Konsert2007-06-29 08:25

Tillsammans bjöd de på en fantastisk jazzkonsert där de fick hela kyrkan att svänga i välbehag.
När Lill-Babs äntrande scenen i Virserums kyrka kunde man känna på sig att detta skulle bli en av årets absoluta höjdpunkter på musikdagarna. För Lill-Babs är känd för sina fantastiska scenframträdanden som sprudlar av glädje och energi.
Kyrkan var nästan helt fullsatt och förhoppningarna på konserten var högt ställda, sin vana trogen infriade Lill-Babs dessa förväntningar och mer därtill. Tillsammans med Ulf Johansson Werre och Claes Crona Trio bjöd de på många härliga jazzlåtar men även en del visor och schlagers.
Men naturligtvis går det inte att gå på en konsert med Lill-Babs och inte få höra alla de där härliga hitsen som hon gjort odödliga. Hon passade på att baka samman alla i ett fantastiskt medley.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!