Dags för Monstret att ta av sig masken

Efter några veckors vilda och mer eller mindre fantasifulla gissningar från juryn visade det sig till slut vara Kikki Danielsson som dolde sig bakom Monstret.

Bakom monstermasken dolde sig ingen mindre än Kikki Danielsson. Pressbild.

Bakom monstermasken dolde sig ingen mindre än Kikki Danielsson. Pressbild.

Foto: Emma Larusdottir/TV4

Kultur och Nöje2021-04-23 21:51

Halvvägs in i säsongen av "Masked Singer" var det i kväll Enhörningen, Godisautomaten, Sjöbjörnen och Monstret som gjorde upp om kvartsfinalplatserna.

Efter det första framförandet fick Godisautomaten och Sjöbjörnen flest röster av programmets publikpanel och fick duellera om en fördel i nästa veckas kvartsfinal.

I "förlorarduellen" mellan Enhörningen och Monstret var det till slut Monstret som drog det kortaste strået och tvingades ta av sig masken. Och där dolde sig alltså schlagersångerskan Kikki Danielsson, vilket både Nour El-Refai och Pernilla Wahlgren i juryn till slut listade ut.

Hittills har Sven Melander, Christina Schollin, Lotta Schelin och Victoria Silvstedt fått lämna tävlingen. Fortfarande återstår för juryn att avslöja vilka det är som döljer sig bakom Voodoodockan, Enhörningen, Godisautomaten, Draken, Roboten, Korpen och Sjöbjörnen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!