Löwengrip skriver bok – ges ut av Stordalen

Influeraren Isabella Löwengrip skriver på en bok som ska ges ut av norska entreprenören Petter Stordalens förlag, avslöjar hon i sin blogg.

Isabella Löwengrip skriver på en självbiografi. Arkivbild.

Isabella Löwengrip skriver på en självbiografi. Arkivbild.

Foto: Lars Pehrson/SvD/TT

Kultur och Nöje2020-05-06 16:20

Influeraren Isabella Löwengrip skriver på en bok som ska ges ut av norska entreprenören Petter Stordalens förlag, avslöjar hon i sin blogg. I februari sålde hon sitt skönhetsföretag Löwengrip Beauty för en okänd summa, efter att ha bromsat ned takten och avslöjat att hon var nära att gå i personlig konkurs. Boken kommer att vara en självbiografi, berättar hennes förläggare Anders Sjökvist för Expressen.

2018 omsatte Löwengrip Beauty 84 miljoner kronor, men en satsning på att etablera skönhetsbolaget i USA blev så turbulent och kostsam att den fick ställas in och drog ned vinsten rejält förra året.

Isabella Löwengrip har berättat att hon blivit tillfrågad att vara delägare i Petter Stordalens bokförlag Strawberry Publishing, men att hon drog sig ur affären. Tidigare har hon skrivit böckerna "Aktiedrottning", "Babyboost", "Economista", "Isabellas hemligheter" och "Egoboost".

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!