Heldag med Thomas Stenström på Grönan

I september kommer Thomas Stenström till Gröna Lund, i Stockholm, för en heldag där han intar stora scenen för en konsert.

Två konserter och en publik efterfest är konceptet när Thomas Stenström intar Gröna Lund i Stockholm i september. Arkivbild.

Två konserter och en publik efterfest är konceptet när Thomas Stenström intar Gröna Lund i Stockholm i september. Arkivbild.

Foto: Christine Olsson/TT

Musik2022-06-27 13:15

Men han kommer också bjuda på en akustisk, mer intim konsert på lilla scenen och bjuda in till efterfest på Tyrol senare på kvällen. Konceptet med två konserter och en publik efterfest har arrangörerna valt att kalla för ”Stenström deluxe”.

”Det sitter nåt i väggarna bakom scenen i logerna där, man känner att folk har spelat där förr, stället är inspelat. Så glad över att få spela förband till mig själv denna gång, om ingen stoppar mig spelar jag tills de drar ut kontakten. Luffareblod-dreamin!”, säger Thomas Stenström i ett pressmeddelande.

Konserterna och efterfesten sker torsdagen den 15 september och alla besökare på Gröna Lund kan ta del av konserten på stora scenen, men för den andra spelningen och för efterfesten krävs specialbiljetter.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!