Taylor Swift svepte öl – stal showen

Taylor Swift hejar på från läktaren under NFL-finalen Super Bowl.
Taylor Swift hejar på från läktaren under NFL-finalen Super Bowl.

R'n'b-stjärnan Usher fick sällskap av Alicia Keys, Lil Jon och Ludacris i halvtidsunderhållningen. Men superstjärnan Taylor Swift svepte öl på läktaren och stal showen under den amerikanska fotbollsfinalen Super Bowl i Las Vegas.

Musik 12 februari 2024 06:26

Usher överraskade med flera gäster till några av sina mest tidlösa och klassiska hits.

Först dök Alicia Keys upp bakom ett rött piano innan de tillsammans framförde den gemensamma duetten "My Boo".

Rapparna Lil Jon och Ludacris välsignade sedan showen lagom till klubbhitten "Yeah!".

Inför matchen sjöng countryikonen Reba McEntire nationalsången. Även rapparen Post Malone bjöd på ett nummer.

Taylor Swift stal showen

Men både musikuppträdanden och det sportsliga hade hamnat i bakgrunden inför årets Super Bowl.

Blickarna tillföll superstjärnan Taylor Swift, som flög direkt från sin världsturné i Japan för att på plats från läktaren stötta pojkvännen Travis Kelce, som spelar för Kansas City Chiefs.

På arenan hejade hon i sällskap med vänner, däribland skådespelaren Blake Lively och rapparen Ice Spice, och såg ut att vinna en ölsvepartävling till ett uppskattat vrål från fansen på läktaren.

Invaderas av "Swifties"

Taylor Swifts relation med Kelce har väckt otrolig uppmärksamhet i USA, och även resten av världen. Fotbollsarenor har invaderats av "Swifties" som hoppats få en skymt av sin idol. Och på Swifts konserter syns numera även fotbollströjor, företrädesvis med Travis Kelces nummer 87 på ryggen.

Super Bowl är en av de tv-sändningar med flest tittare på hela året i USA och det stora intresset för romansen mellan stjärnorna har spåtts leda till nya rekordsiffror.

För artisternas del är huvudnumret vanligtvis halvtidsshowen. Tidigare år har bland andra Rihanna, Dr Dre, The Weeknd, Jennifer Lopez och Shakira uppträtt.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa