Familjen Lerin utökas – blir föräldrar igen

Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques Lerin har blivit föräldrar igen – snart kommer tvillingflickorna Iris och Gerd till konstnärshemmet i Värmland.

Konstnären Lars Lerin och hans make Manoel "Junior" Marques har blivit föräldrar igen. Arkivbild.

Konstnären Lars Lerin och hans make Manoel "Junior" Marques har blivit föräldrar igen. Arkivbild.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Nöje2021-12-15 07:12

Det skriver NWT.

Iris är döpt efter en grekisk gudinna, och Gerd efter Lars Lerins mamma. Barnen är 2,5 år gamla, och befinner sig i Brasilien. Paret har tidigare varit där för att skapa kontakt.

– De har haft bilder på mig och Lars på väggen, så de var vana vid våra ansikten. De pekar och säger Pappa-iiii, som Pappa Lerin!, säger Manoel ”Junior” Marques Lerin till tidningen.

Om det inte hade varit för pandemin hade tvillingarna redan befunnit sig i Sverige, men nu är de i stället kvar hos "Juniors" syster. I januari ska han åka dit för att hämta dem.

I början av 2021 var det desto mer turbulent hos familjen. I januari lämnade Lars Lerin in skilsmässopapper – någonting han senare ångrade. Han skickade då in ett mejl till domstolen med texten: "Hej bästa domstol, ursäkta – jag önskar återkalla ansökan om skilsmässa. Det var ett misstag... ljus hälsning Lars Lerin".

Paret har två barn sedan tidigare.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!