Nya våldtäktsanklagelser mot "Diddy"

Ytterligare en kvinna, den fjärde på knappt en månad, anklagar musikmogulen Sean "Diddy" Combs för våldtäkt och har lämnat in en stämningsansökan mot honom till en domstol i New York.

På knappt en månad har nu fyra kvinnor anklagat musikmogulen Sean "Diddy" Combs för våldtäkt. Arkivbild.

På knappt en månad har nu fyra kvinnor anklagat musikmogulen Sean "Diddy" Combs för våldtäkt. Arkivbild.

Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Nöje2023-12-07 01:03

Kvinnan anklagar "Diddy" för att ha drogat och våldtagit henne, tillsammans med två andra män, i en inspelningsstudio i New York 2003, då kvinnan var 17 år.

Den 54-årige Combs förnekar anklagelserna och säger i ett uttalande att han de senaste veckorna suttit tyst medans folk försökt begå karaktärsmord på honom och förstöra hans rykte och eftermäle.

"Vidriga anklagelser har riktats mot mig från individer som hoppats på snabba pengar. Låt mig vara väldigt tydlig: Jag har inte gjort något av de hemska saker som påstås. Jag kommer att kämpa för mig själv, min familj och sanningen", säger han i uttalandet.

De första våldtäktsanklagelserna mot Sean "Diddy" Combs kom från hans ex-flickvän Cassie som den 16 november anklagade honom för våldtäkt och övergrepp. Dagen efter meddelade de båda att de nått en förlikning och att alla var nöjda med uppgörelsen.

En vecka senare kom nya våldtäktsanklagelser mot rapparen från en kvinna som uppgav att "Diddy" drogat och förgripit sig på henne under en dejt 1991. En talesperson för Combs sade då att anklagelserna var "påhittade och inte trovärdiga".

Två dagar senare lämnade en tredje kvinna in en stämningsansökan mot "Diddy" i New York och anklagade honom för sexuella övergrepp och misshandel som ska ha inträffat 1990 eller 1991. En talesperson för Combs kommenterade anklagelserna och sade att de var "fabricerade" och "inget annat än ett försök att mjölka pengar" ur rapparen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!