Bara hits från Robbie

Det är många som försökt gå från att vara medlem i ett framgångsrikt pojkband till att bli en lika stor stjärna på egen hand. Men det är få som lyckats. Robbie Williams får därmed räknas till de lysande undantagen. Efter fem år i Take That följde en solokarriär, som redan från första singeln "Angels" varit kantad av hits.

Foto:

Skivrecensioner2004-10-26 07:03
Det här är en recension. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Utan att ha följt Robbie Williams karriär speciellt noga blir man lätt chockad av att upptäcka att man ändå känner igen och till och med kan tralla med i huvuddelen av de 19 låtarna på plattan. Då snackar vi hits.
Robbie Williams har fått superstjärnestatus och det har jag kanske lite svårt att förstå, men visst har han redan hunnit med att skapa en låtkatalog som inte många når upp till trots betydligt längre karriärer.
Här finns förstås alla godbitarna från "Rock DJ", "Let me entertain you" och "She?s the one" till "Old before I die" och "Come undone". Nya, lätt musikalinspirerade "Radio", finns också med och har naturligtvis också alla möjligheter att bli en hit som de andra.

Fakta

POP
Robbie Williams:
"Greatest hits"
(EMI/Chrysalis)

Läs mer om