Välbesökt musikafton i Silverparken

PRO Silverdalen-Lönneberga bjöd in till musikafton i Silverparken i onsdagskväll. Delar ur bandet Lifvens underhöll med musik av Sven-Ingvars i augustisolen för en publik på över 200 personer.

Gerd Frejd, kvällens kanske äldsta besökare lockades dit av musiken och det fina vädret.

Gerd Frejd, kvällens kanske äldsta besökare lockades dit av musiken och det fina vädret.

Foto: Sofie Olsson

Silverdalen2019-08-22 16:31

– Det är musiken och vädret som lockar och jag har alltid gillat Sven-Ingvars musik, berättar Gerd Frejd som sitter i publiken.

– Jag är nog den äldsta här, jag är 95 år. Jag försöker gå på alla sådana här arrangemang så länge man kan gå, fortsätter hon.

Ett litet stycke ifrån sitter kanske kvällens yngsta medlem i publiken; Enar Braf, tio månader, tillsammans med sin mamma Julia Braf och Emma Braf, som har åkt dit från Mariannelund.

– Vår granne berättade om det här evenemanget och det lät trevligt, så då bestämde vi oss för att åka hit, berättar Julia Braf.

– Det har varit bra hittills, fina låtar som man kan sjunga med lite till, Enar gillar också musik. Vi var på konsert tidigare i sommar med Sven-Ingvars, fortsätter hon.

Gun Samuelsson, ordförande i PRO Silverdalen-Lönneberg är nöjd med kvällens arrangmang:

– Det är helt suveränt, det blev klart solsken lagom till de drog igång och spelade och jag hoppas att det håller upp resten av kvällen.

Över 200 besökare fanns på plats i Silverparken när delar ur bandet Lifvens tillsammans med ytterligare förstärkning, spelade Sven-Ingvars-låtar som hade stark igenkänning bland publiken.

– Bandet är så omtyckta, det kommer alltid mycket folk när de spelar här, så jag hoppas att de vill komma tillbaka och spela nästa år igen, säger Gun Samuelsson.

Silverparken var välbesökt när delar av Lifvens framförde Sven-Ingvars-låtar.
Silverparken var välbesökt när delar av Lifvens framförde Sven-Ingvars-låtar.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!