Historien om kvinnor och fotboll är inte rak som en djupledslöpande Sofia Jakobsson i 93:e minuten. Den är sargad, trasig och full av motgångar. Som Caroline Segers blick efter straffmissen mot Kanada i OS-finalen.
Men även om förändringen, utvecklingen och acceptansen skett långsamt och med myrsteg så är den märkbar. Och snart också mätbar, ner på en detaljnivå som hittills har varit förunnat den del av fotbollsvärlden som fötts med snopp. För snart kommer alla fotbollsnördars bibel, "Football manager", att innehålla kvinnor, damligor och statistik i kvadrat.
– I nuläget siktar vi på tio ligor, men vi diskuterar redan internt om att utöka det med ytterligare fem, säger Tina Keech.
Sports interactive har inte satt någon officiell deadline för när damligor ska vara med i en version av spelet. Enligt företagets designchef Stephen Davidson är det viktigaste att det görs ordentligt snarare än snabbt.
– Om vi stressar fram det här kommer vi inte ha tid att täcka alla aspekter av sporten och då kommer det varken att kännas tillfredsställande eller verkligt, säger han och tillägger att utvecklarna på herrsidan har 30 år av data och utveckling att luta sig mot.
En helt ny värld
Det kan utifrån ses som en smal sak att framtida fiktiva tränare kan välja att träna herrlaget Liverpool eller damlaget Rosengård i samma digitala universum. Men under ytan innebär det en ny verklighet.
– Män och kvinnor är olika fysiskt, men även hur män och kvinnor spelar fotboll skiljer sig åt. Vi vill såklart spegla det här på ett så detaljerat sätt som möjligt, säger Tina Keech.
Det är dock inte enbart i detaljerade fysiska kolumner som "Football manager" kommer att förändras. Män och kvinnor kommunicerar vanligtvis lite olika, något som utvecklarna vill avspegla och de ser därmed över nästan all dialog.
Ambition och privatliv
Sedan är det ju den där frågan om mensen.
– Det finns aspekter inom damfotbollen som inte händer på herrsidan, som menscykeln. Tar vi med det? Är det relevant? För privat? Kommer det att vara roligt för spelarna?
Tina Keech utvecklar resonemanget med att fler och fler idrottsstudier pekar på att skaderisken för kvinnor ökar under vissa delar av menscykeln.
– Mensen påverkar ju allt egentligen, men vi vet inte än hur vi ska tackla det i spelet. Men det behöver vara damfotboll på riktigt och ge sporten den respekt den förtjänar, säger hon.
Oavsett när och hur många damligor som väl kommer med i "Football manager" första gången är den slutliga ambitionen redan satt:
– Målet är att ha med alla ligor, att få med alla i spelet. Proffsligorna, de halvprofessionella, men också de lägre amatörligorna. Det är verkliga världen och jag vill ha med alla, säger Tina Keech.