Den 24 september 2001 hade den första säsongen av "Farmen" premiär, realityserien där ett gäng deltagare ska leva som om det vore 1901 – utan elektricitet eller rinnande vatten. Sedan dess har programformatet rullat på, i olika versioner och med olika programledare.
Anna Brolin tror att programmets långa livslängd delvis beror på dynamiken som uppstår mellan deltagarna.
– Det är ju en grupp som är sammansatt på ett sätt som man inte hittar på naturlig väg – människor som är olika. Det är häftigt att följa de oväntade vänskaperna, sedan blir det också intriger och det uppstår meningsskiljaktigheter, säger Anna Brolin.
"Hårdare ton"
Hon tog över programmet 2020 med relativt kort varsel – innan dess var Paolo Roberto programledare.
– Jag blev faktiskt ganska chockad när jag fick frågan, jag lever ganska långt från "Farmen"-livet. Jag är pollen- och pälsdjursallergiker, lite av en asfalttjej, säger Brolin.
TT: Hur har "Farmen" förändrats under de här åren?
– Det händer saker i ett samhälle på 20 år, till en början var det kanske lite hårdare tongångar än det är nu. Jag upplever att det finns en respekt bland alla som är med på ett annat sätt nu, säger Anna Brolin.
Klimatsmart liv
Någonting som fick henne att tänka till under sin första säsong som "Farmen"-programledare är hur klimatsmart det självförsörjande livet, utan moderna bekvämligheter, faktiskt är.
– "Farmen" känns mer aktuellt nu än någonsin, sett till att alla skulle behöva mer kunskap om hur man lever med mindre klimatavtryck. Det känns mer aktuellt nu än för 20 år sedan, så jag skulle ge programmet 20 år till, säger hon.
Den 10 januari nästa år har den nya säsongen av "Farmen" premiär, och programledaren utlovar flera färgstarka personligheter.
– Den här gången tycker jag att det är extra dynamiska samtal, det är en otroligt intressant grupp att följa. Det finns hela tiden en respekt, samtidigt finns det många olikheter som blir intressanta att följa, säger hon.