Longoria gör spansk version av "Call my agent"

Den Emmybelönade franska serien "Call my agent" får en spanskspråkig nyinspelning med "Desperate housewives"-stjärnan Eva Longoria som producent.

Eva Longoria tar serien "Call my agent" till den spansktalande amerikanska marknaden. Arkivbild.

Eva Longoria tar serien "Call my agent" till den spansktalande amerikanska marknaden. Arkivbild.

Foto: Ashley Landis/AP

Tv2023-03-22 22:23

Det är på tv-seriefestivalen Series Mania i Lille i Frankrike som Longoria avslöjar att satirserien om kändisagenternas hektiska liv ska tas till den spansktalande amerikanska marknaden, skriver Variety.

Framgångsrika nyinspelningar av den kritikerrosade serien har tidigare gjorts i Italien, Kanada och Storbritannien. Förutom att producera ska Longoria även regissera de två första avsnitten.

– Som så många människor runt om i världen har jag varit ett stort fan av originalserien och jag är glad över att få ge även de spansktalande amerikanska tv-tittarna en kvick och satirisk inblick bakom kulisserna i underhållningsindustrin, säger Longoria.

Den franska originalserien med Camille Cottin som skådespelaragenten Andréa Martin och namn som Juliette Binoche, Monica Bellucci och Isabelle Huppert som sig själva sändes i fransk tv med rekordpublik i fyra säsonger.

Serien köptes sedan av Netflix och blev snabbt en av strömningstjänstens största franska hits. I den brittiska versionen medverkade stjärnor som Emma Corrin, Helena Bonham Carter och Dominic West.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!