Det var en känslosam stämning i den fullsatta biografen, med mycket tårar och kramar.
I publiken fanns den sjukvårdspersonal och de räddningsarbetare vars arbete skildras i dokumentären om hur ryska styrkor bombade och sprängde sig in i den sydostliga hamnstaden förra året.
Filmen är en berättelse från krigets första tid i Ukraina efter invasionen av Ryssland. Den bygger på AP-journalisten Mstyslav Tjernovs och hans kollegors arbete. De fick med sig 30 timmars film under belägringen av Mariupol.
Handlingen koncentrerar sig runt ett sjukhus i staden och dokumentären visar många känslosamma öden. Bland annat fångade kameran barns och gravida kvinnors sista stunder i livet.
– Det var väldigt svårt känslomässigt för det påminde mig om att när vi lämnade Mariupol fanns det fortfarande många offer kvar. Jag kunde ha räddat fler men jag gjorde inte det. Att se filmen fick alla känslorna att komma tillbaka, säger ambulansföraren Serhii Tjornobrivets.
Filmen har vunnit flera priser vid filmfestivaler sedan premiärvisningen i januari i år och planen är att den ska börja visas för den breda publiken nästa månad.
– Jag hoppas att den ger en röst till alla ukrainare och att den kan hjälpa till att bana väg för internationell rättvisa och ansvar. De här 20 dagarna är en liten bråkdel av alla de tragedier som inträffade i många delar av Ukraina, säger Mstyslav Tjernov till AP.