Lämnar GGoIF och återvänder till moderklubb

Sejouren i Gullringens GoIF blev kortvarig för Felix Stejdahl. "Han återvänder till oss och det känns förstås jättebra", säger Roger Olofsson, ordförande i HM IS.

 Felix Stejdahl vänder hemåt till HM IS.

Felix Stejdahl vänder hemåt till HM IS.

Foto: Arkiv

Fotboll2021-04-30 19:00

Unge backtalangen Felix Stejdahl valde att lämna moderklubben för spel på en högre nivå till den här säsongen. Nu har han ångrat sig. 

– Det har varit lite svårare än vanligt att komma in i laget när man inte får hänga i omklädningsrummet före och efter träningar på samma vis. Sedan är det ju osäkert när säsongen kan komma igång så jag tyckte det kändes bättre att gå tillbaka till HM IS i det här läget, säger Felix Stejdahl som ändå fått med sig en del nyttiga erfarenheter trots att sejouren i Gullringen blev ganska kort.

– Det har varit kul att känna på träningen på den nivån. Det var annorlunda upplägg på ett positivt vis och något jag kan med mig i framtiden. Nu hoppas jag bara att säsongen kan komma igång så fort som möjligt så vi kan börja spela.

Roger Olofsson gläds över beskedet om Stejdahls återkomst tillmoderklubben.

– Han blir ett välkommet tillskott och det känns förstås jättebra.

Hur ser det ut i övrigt?

– Vi har ju en del tuffa spelartapp där Rasmus Samuelsson, William Bengtsson och Oskar Johansson gått till Myresjö. William Stejdahl valde Vimmerby och Jimmy Johansson har bestämt sig för att inte fortsätta. Tajdin Saban är inte heller kvar. 

På plussidan gör Gabriel Rickardsson, Filip Davidsson och Erik Pettersson comeback. 

– Vi har också ett nyförvärv på gång, men det är inte helt klart än, säger Olofsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!