Hon är butikens nya chef: "Vill jobba med mode igen"

Det fanns en längtan efter att få jobba med mode igen. Therese Kjellman är inspirerad att ta sig an jobbet som ny butikschef på Family House.

Therese Kjellman hälsas välkommen som butikschef på Family House av kunden Monica Svensson.

Therese Kjellman hälsas välkommen som butikschef på Family House av kunden Monica Svensson.

Foto: Charlotte Madestam

Hultsfred2020-09-20 08:00

Det är den forna Malmötjejen Therese Kjellman, som numera bor i Vimmerby, som fått jobbet som ny chef för butiken med totalt fyra anställda.

Hon har ett brett förflutet inom en rad olika branscher, bland annat som receptionist men i huvudsak som butikssäljare av allt från kläder och skor till inredning.

– Jag har pluggat textil och design och kände att jag ville jobba med mode igen. Särskilt lockande var det att butiken är lite större och riktar sig till både dam, herr och barn, säger Therese Kjellman som bara kan räkna ihop två veckor på nya jobbet.

– I oktober går jag över på min "riktiga" tjänst. För tillfället är Petra Fridlund från Eksjöbutiken här, för att lära upp mig.

undefined
Nyhet i butiken. Therese Kjellman från Vimmerby längtade efter att börja jobba med mode igen.

Vad tänker du kring att du kommer in som butikschef mitt i en coronapandemi?

– Det är förstås en utmaning, men samtidigt roligt. Naturligtvis har det påverkat försäljningen, men jag tycker ändå att Hultsfredsborna är duktiga på att handla lokalt skulle jag säga. Många tycks tänka en extra gång på att det är viktigt om man vill behålla sin butik.

Kommer kunderna att märka att butiken har ny chef?

– Det hoppas jag, det kommer alltid något nytt med nya personer. Jag har en massa idéer och tankar kring hur butiken kan utvecklas, men först vill jag känna in butiken, kunderna och sammansvetsa personalgruppen, så vi jobbar mot samma mål. Butiken har definitivt potential, där den ligger bra i centrum, och det är bra flöde i butiken.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!